Aanschaf

U bent op zoek naar een pup of misschien wel een volwassen hond. Op internet hebt u de nodige websites en pagina's bekeken, en gelezen waar u op moet letten bij de aanschaf van een hond, en uiteindelijk bent u op onze site uitgekomen. Indien u geïnteresseerd bent in een hond van één van de rassen die wij vertegenwoordigen, raden wij u aan, om u eerst goed te laten informeren over de eigenschappen van het ras (gedrag, karakter, opvoeding, gezondheid). Een aantal van de rassen zijn niet eenvoudig qua gedrag en opvoeding, en wij adviseren u om een pup bij een betrouwbare fokker aan te schaffen. Onder 'bestuur' kunt u vinden wie u meer over welk ras kan vertellen. Wij raden u ten zeerste af impulsief tot de aankoop van een pup over te gaan.
Wij distantiëren ons uitdrukkelijk van advertenties op Marktplaats en soortgelijke websites waar onze rassen, of kruisingen daarvan, worden aangeboden door hondenhandelaren en broodfokkers.
Voor fokkers die voldoen aan de eisen die wij stellen in het fokreglement en voor een overzicht van goedgekeurde fokaanvragen, kijk hier. Mocht u interesse hebben in een herplaatser, klik hier.